återställt!

jag har nämligen varit ganska illa däran! mot kvällningen i tisdags så fick jag hemska magkramper och ett illamående sköljde över mig när jag var hos mamma och pappa, pappa körde rally med mig hem! sen började helvetet! fy vad jag har kräkts i ett dygn och hade hög feber och så ont i magen så jag låg och skrek, stackars mig! johan som visst inte ville bli smittad har sovit på vår enormt sköna sköna soffa i två nätter skickade jag nyss in i sängen som är helt fri baciller nu =)

på lördag morgon sticker jag och min älskling till huvudstaden och bor på hotell.

nej nu ska jag titta på mina nya finskor som jag inhandlade några timmar innan ag blev sjuk, kommer inte ihåg hur dom ser ut!


..

ska väl skriva nått så ni vet att jag lever =) har spenderat dom senaste dagarna på jobbet, jobbar 14.21.30 ikväll sen är jag ledig fredag, lördag och söndag, ska bli så skönt!
imorgon blir det att fira bästa mikaela, börjar med att gå på bio sedan blir det hem och äta lite goda mackor och fika, mysigt!
På lördag är det ridning som gäller, bra att du pratatde med annika sandra.
nej nu ska jag tvätta en maskin och diska.

My god!

finns det nå värre än när man ställt klockan på 06.15 som jag gjorde idag och så vaknar man 45 min tidigare varför??
nu undrar ni nog varför sitter hon där så tidigt på en söndagmorgon, jo jag ska till jobbet, ör en hederlig gammal delat tur idag...undra vad jag ska förgylla mina två rast-timmar med, får väl hem och knittla en filt eller så.

Imorgon ska vi på studiebesök med jobbet. Ända till grannkommunen kolbäck får vi åka, ska bli spännande!!! SEn efter det så bär det av till fam Calèn som har fått tillökning nämligen lilla Kalle =) ska bli så kul att se honom.

Ser även framemot fredag då vårt megatuffa tjejgäng ska fira Mela som fyller =)

RSS 2.0